Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler sipariş no: 499130292 teslim edildi diyor ama hala aktif değil
maga75serol35maga75, serol35 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Merhaba Serol. Bir rica da bulunacağım. Bir aylık vip üyeliği aldım, admin'e sipariş no gönderdim, ama üyeliğim hala aktive değil...Nasıl çözülecek bu iş? Beni ignor ediyor ...
maga75DHandsomemaga75, DHandsome adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Sipariş no: 462177079
maga75sinan31maga75, sinan31 adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Merhaba. Site kurucusuna mesaj yazıyorum, cevap hala yok.. 2 aylık vip satın aldım, sipariş numarasını da yazdım kendisine. Ama üyeliğim hala aktif hale gelmemiştir. Yardımcı olursanız, sevinirim....Sipariş no: 933577537
Şikayetçiyim. Neden vip üyeliğim hala aktiv hale gelmemiştir????
Hala vip üyeliğim aktif olmamıştır!? Neden mesajlarıma cevap vermiyorsunuz?
Sipariş no: # 933577537
İyi akşamlar.. 2 aylık vip üyelik aldık, sipariş no gönderdik. Ama üyeliğimiz başlamadı..??
Sipariş no: 933577537
Adblock (Reklam Engelleyici) Tespit Edilmiştir !!!
Tarayıcınızda Adblock (Reklam Engelleyici) yazılım tespit ettik, lütfen bu uygulamayı kapatınız ve sayfayı yenileyiniz. Sitemizin devamı için reklam yayınlamaya ihtiyacımız var bu yüzden sizde bize destek olursanız seviniriz.