Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, forum içerisinde şikayetlerinizi ve önerilerizi bu başlık altında iletirseniz mesajınızı inceleyip gerekli işlemleri sağlayabiliriz.
Forumda Mesaj ihbar butonu yok.Geçen backdoor'lu paylaşıma denk geldim. ihbar edecek buton yoktu bende yöneticilere yazmak istemedim.Foruma ihbar butonu geterilse iyi olur en azından bu tarz paylaşımlar ihbar edilebilir ve daha hızlı çözüm üretilebilir.
Bir diğer konu forumdaki linklerin çoğu ölü yorum yapıyor konuyu beğeniyorsun.iş indirmeye gelince link ölü. paylaşımın bir anlamı kalmıyor açılan konu takip edilmedikten sonra. İhbar tarzı bir buton olursa bu tarz konularda çözüme kavuşabilir ve forum kirliliği ortadan kalkar en azından.
cok karisik yapmisiniz hic bir sey anlamadim 50 tane begenim olcak gibi bir sey yazilmis hic olmassa yeni gelenler icin bir deneme yaratin ki bizde acemiligimizi atmaya calisalim kolay gelsin saygilar
cok karisik yapmisiniz hic bir sey anlamadim 50 tane begenim olcak gibi bir sey yazilmis hic olmassa yeni gelenler icin bir deneme yaratin ki bizde acemiligimizi atmaya calisalim kolay gelsin saygilar
Forumda Mesaj ihbar butonu yok.Geçen backdoor'lu paylaşıma denk geldim. ihbar edecek buton yoktu bende yöneticilere yazmak istemedim.Foruma ihbar butonu geterilse iyi olur en azından bu tarz paylaşımlar ihbar edilebilir ve daha hızlı çözüm üretilebilir.
Bir diğer konu forumdaki linklerin çoğu ölü yorum yapıyor konuyu beğeniyorsun.iş indirmeye gelince link ölü. paylaşımın bir anlamı kalmıyor açılan konu takip edilmedikten sonra. İhbar tarzı bir buton olursa bu tarz konularda çözüme kavuşabilir ve forum kirliliği ortadan kalkar en azından.
hassasiyetiniz ve ilginiz için teşekkürler...
pm - özel mesaj atın..o konuyla ilgilenelim...
veya admin ' in bilgisi dahilinde ilgisiz konuyu kaldıralım...
Kullanıcılar için içeriği Raporlama bölümü mevcuttur. İlgili mesajı yada konuyu raporlayabilirsiniz bölece moderatör arkadaşlar yada ben ilgili konu yada mesajı görüp müdahale debiliriz. Her mesajın altında kullanıcılar için rapor seçeneği mevcuttur.
atarız elit bölümde bir sey kalmadı vip üye olun oraya atıyorum iptv bmlümüne teşekkür mesajı atanı banlıyorum en az bir gün en çok iki gün lütfen gereksiz mesaj atmayın
Adblock (Reklam Engelleyici) Tespit Edilmiştir !!!
Tarayıcınızda Adblock (Reklam Engelleyici) yazılım tespit ettik, lütfen bu uygulamayı kapatınız ve sayfayı yenileyiniz. Sitemizin devamı için reklam yayınlamaya ihtiyacımız var bu yüzden sizde bize destek olursanız seviniriz.